Posted by  |   at 10:58 PM  

PENIMBANG BLOG

ASSALAMUALAIKUM hai kawan-kawan...... walaupun saya budak baru. tapi rasanya tak salah kongsi ilmu. sebenarnya untuk diri sendiri juga. bukan apa saya pon selalu terlebih berat huhu... ini adalah tool untuk timbang berat blog. kenapa perlu? sebab kalau berat blog kita overweight nanti page atau halaman kita lambat loading. nanti susah pN.rOs nak g singgah-singgah..... =) untuk pengetahuan semua... berat badan blog ideal ialah less than 100kb... loading time tu sebenarnya bergantung kepada kelajuan internt anda. so, yang tu pN.rOs memang tak dapek nolong.... apapun selamat berdiet ya.....




Domain(s)anda: masukkan setiap alamat URL dalam baris yang berlainan (Maximum 10)




(penimbang pN.rOs)








p/s:
macamana? berat blog anda masih stabilkah?
underweight? oh itu takada masalah
ideal? veryyyyyyyyyy good. keep it up
overweight? alamak. maybe kena buang mana-mana widget or gambar-gambar bersaiz besar di blog anda tu.....
obesity? wow tu da overload dah tu. mesti sarat gila blog anda tu... takutnya .... nanti dapat pelbagai desease.... cepat, perlu jumpa doktor blog tu hehe
leave a comment pliz... than pN.rOs tahu anda singgah

2 Budak Tomey:

misza said...

kena diet la ni. rasa dah byk buang widget. tapi masih tak berkesan.huhu...

aliz ely_ce said...

yeah ! x lebih 100kb pown..
huhu..

Submit Express Inc.Search Engine Optimization
Related Posts with Thumbnails

dimanakah aku?

review http://mrsaqur.blogspot.com on alexa.com