Posted by  | 10.19.2010  at 3:55 PM  

mood puan ros bulan nie

kali nak buat entri untuk ME... because it's Me time now
memang bulan-bulan kebelakangan ini begitu mencabar jiwa ragaku... macam-macam dugaan yang menuntun kekuatan ......
aku rasa memang ada sebab kenapa ALLAH memberi dugaan sebegini. usah tanya kenapa,? atau apa sebabnya. coz aku memang sungguh2 tak tau

mood aku bermula dengan

 apa yang terujanya... biasala awal2 bulan..... seronoklah. kerjapon banyak dah setel ikut jadual .... so memang happy time awal2 nih
oh, pelik sangat rasanya hari ni ... kenapa ya? mesti ada yang tak kena la tu..... oh apa ya? 
oh no! what happen....? all the peminat start calling2.... what to do? what to do?
my hati sudah sikit panas, oh no banyak panas sudah ni.... memang saja jerk cari pasal... tapi masih begitulahhhhhhhh...........
time ni memang sudah takder rasa ikhlas dah... pura-pura saja.
senyum?
percakapan?
kebaikan?
argggghhhh penuh kepura-puraan 



 last but not least...

la ni ... ni la aku rasa.... KEBAS


THE END


11 Budak Tomey:

suffer8zine said...

comel la semua! :P

NURUL said...

aha..sgt2 cute katon itu..ahaha..paling suke bile muke senyum xikhlas2..haha..mcm nak makan org je rasa...

pN.rOs said...

@suffer8zine
ooo comey eik... macm i haha

pN.rOs said...

@NURUL
aah kan... pN.rOs suka yang dia buat muka letih tu..... hehhe

miss chekleen said...

alolo..tomeynya gambo..
have a nice day kakros... :)

pN.rOs said...

@miss chekleen
av a nice day to u too

IxoR@ said...

sangat tomei budak comel tu...

cubit pp sket!

:)

Akma Azlin said...

Salam. Blgwalking.
Aduh comelnye. nakal & cerdik image budak tu.

HaNTwO said...

senyum x perlu kata apa2 heheh :)

Faiz Tapit said...

comel beb..
hahaha

Fatima said...

hahaha funny! :)

Submit Express Inc.Search Engine Optimization
Related Posts with Thumbnails

dimanakah aku?

review http://mrsaqur.blogspot.com on alexa.com