Posted by  | 10.21.2010  at 11:35 AM  

surat dari tijah

jenaka pagi.......

Tijah merupakah seorang gadis kampung yang bekerja di sebuah kilang di bandar.... dan bercinta dengan seorang MAT SALLEH.....
tetapi atas sebab2 tertentu dia mahu putuskan hubungan dengan mamat itu.....
tetapi kerana tidak sampai hati diapun mengutuskan sepucuk surat...

oh,,,, pN.rOs jumpa surat tuuuuu hehe jangan marah



/wahaha
p/s: tijah ... sori ya... pN.rOs tak bermaksud nak siarkan tapi....

10 Budak Tomey:

suffer8zine said...

uikkk, hekkkk


Terkini : Pancing ikan piranha gergasi

CiK QiQi said...

mst si tijah ni teror BI.kah3333333333333333333

Miss Annaz said...

aduiii...aiii...
dh ada org tegur dh nie nape senyum sorang2...

pN.rOs said...

memng teror.....
bukan apa ni saja ja kongsi ... hakikatnya memg slalu ada kes2 gini.. event student ipta/ipts pon hehe

nur said...

tijah o tijah.. direct terus.. tak selindung da
ALL IN ONE

Fuziani JSR said...

Memang lucu... teringat seorg kawan ketika form 6 dulu.. he said " dont late come, i dont want break my leg standing long time here waiting for u to come" Tapi dah jadi manager salah sebuah hotel 4 bintang di sabah... skrg cakap omputeh slang amerika lagi..

cik helena said...

safe walk..hahahah!

pN.rOs said...

@Fuziani JSR
1 perkara jer pn rOs pegang sampai arini
"malu toksah cakap, then, yg rugi bukan orang lain kita juga"
hehe
sebab brani cakap la kita akn blajo

aibaks said...

kahkahkah..awat la direct translation tuh? tapi best gak.. sebab BI Mesia mmg camtuh kot..

pN.rOs said...

@aibaks
oloh bukan m'sia nyer bi jer gtu... cuba dgr other country yg not english .... samer jek...

Submit Express Inc.Search Engine Optimization
Related Posts with Thumbnails

dimanakah aku?

review http://mrsaqur.blogspot.com on alexa.com