Posted by  | 12.16.2010  at 12:06 PM  

buat ayat berkelip-kelip di post

salam semua.................
apa la agaknya yang semua orang sedang lakukan sekarang eik?
apa pulak rancangan hujung minggu ni?
mesti ada yang dah merancang-rancang nak tengok movie kan?
ada banyak filem melayu yang sedang dan bakal di tayangkan macam cerita

  • HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH
  • NGANGKUNG
  • AKU MASIH DARA
bestnya dapat tengok movie... sikit punya lama aku tak ke panggung sejak irfan ada la kot huhu......
oh ya ada ker yang tertanya-tnya camana nak buat ayat terkedip-kedip tu? hehehe
aku sebenarnya yang baru jumpa tutorial nih ....
ok kalau tak tau... ni ha caranya............
copy paste je kod kat bawah ni pada halaman posting korang

<blink>Ayat yang korang nak kelip kelipkan </blink>


nanti akan jadi macamni
tadaaaaaaaaaaaa

Ayat yang korang nak kelip kelipkan

*** pada Ayat yang korang nak kelip kelipkan tu tukarlah pada ayat yang korang nak ya....
tak yah kacau coding CSS dah...
cuma terus type je kat post korang...
cuma pastikan pilih edit HTML lah...
kalau compose tak jadi tau

2 Budak Tomey:

efa said...

saya nak tutorial ni awk ambik mna yerp...nk gak tutorial tu

pN.rOs said...

@efa
nak tutorial apa tu? saya tak paham

Submit Express Inc.Search Engine Optimization
Related Posts with Thumbnails

dimanakah aku?

review http://mrsaqur.blogspot.com on alexa.com