Posted by  | 10.15.2011  at 6:14 PM  

been busy

getting busy every day....
kadang-kadang macam hilang enjoyment of life. sebab ada masa tu sampai mimpi pun masih fikir pasal kerja. wat de.....
but, hakikat aku terima. ini pilihan aku sendiri. aku tak kisah kalau nobody bother pasal kerungsingan yang aku tengah rasa sekarang.
aku baru setel induksi. masa dalam sesi induksi. satu ayat yang aku tak akan lupa.
"di mana kamu sekarang, adalah pilihan kamu. regret atau tidak, semua atas tangan kamu sendiri'
then, aku fikir semula. memang pun. aku yang choose untuk ada di mana aku sekarang. bukan ada orang boleh bunuh akupun kalau aku tak mau ada di sini.
setiap hari aku cuba menjadi yang lebih baik.
tak mahu terus jadi aku yang lama. yang kurang keberanian dan selalu takut pada bayang sendiri.

wahhhhhhhh................................................. its been nearly month now. but still freshly remind the moment


3 Budak Tomey:

Hanis Azla said...

salam ros.. akak pun masih ingat kata2 tu.. tiada siapa yg memaksa kita untuk buat pilihan itu.. bila kita dah buat keputusan, kita kena pegang amanah itu.. selamat menjalankan tugas dgn jayanya utk ros.. take care..

ika~~ said...

rndula kt kak ros!
ika dh pndah dr kedah pn still xjmpe kak ros gk..huhu

LadyBird said...

smg terus berusaha menjadi yang terbaik setiap hari.. :)

Submit Express Inc.Search Engine Optimization
Related Posts with Thumbnails

dimanakah aku?

review http://mrsaqur.blogspot.com on alexa.com