Posted by  | 9.15.2010  at 10:35 AM  

raya 2010

raya tahun ni giliran balik ke langkawi.... belah hubby
balik 2 hari b4 raya
tak der la jammed pon... but my little boy memang nakal tak hingat sepanjang perjalanan....
bayangkan dari kuala kangsar tidur 1/2 jam jer. pastu tak tidur samapila naik ferry sampai ke langkawi.....
angin juga la kadang2 heh....
but memng raya tahun ni happening sangat....
-->dapat makan spageti yang my biras masak ... soooo yummie... tq birasku huhu
irfan pon nampak enjoy dengan sepupu2nya . seronok sangat
malam raya wan n papa wira dia bawa kuar unga api ... apa lagi raya sakan dia... 1st time main bunga api sampai tak mau masuk rumah..
tapi tu la, orang kalut main bunga api, irfan nak main pegang api bunga api tuh (risau n geram kat dia time nih)
orang lain sibuk cucuh bunga api guna lilin , irfan pulak pegi padamkan lilin tu... saja kasi hangin sepupu2 dia.... memang kelakar kalu tengok gelagat dia time ni.....
bukan aku saja tak mau bagi irfan main bunga api sebelum ni tapi aku takut kalau jadi hal2 yang tak diingini.... biarlah kes dulu2 tu jadi pengajaran. kini aku perlu lebih beringat. biarla orang nak kata anak aku perak @ jakun sekalipon. aku tak kisah....
tapi irfan tau apa.... nampak ja bunga api dia da macam beluncas da tak mau dipegang adoiii jenuh nak kawal dia...
maksunya plak da terkena cucuh ngan anak menakan , jadi hal (bukan irfanla tapi)
1st raya..............
ramai nya tetamu datang
pagi raya tu penuh ngan bebudak kampung la kot... ramai yang mai nak amik duit raya ja.. hemmm bebudak skarang ni macam2. pastu kawan hubby n dik heren plk take turn....
penuh gak ruang makan. mujur tak campur dalm umah. lega sket.
after tetamu surut sket kami sumer... me, hubby, irfan, kakak2, n n abg ipar also all the anak sedara g beraya plak....
laksa, bihun sup semua sedap jer.... memang kenyang tahap gaban la hari ni heheh... tak makan nasi pon.
cam seronok g beraya ramai2... 1st raya siang tu beraya dekat2 umah jer... irfan ? hermmm ok la pulak dia, tak meragam tapi nakal nya? memang boleh kasi panas... tp takperla bukan selalu boleh beramah mesra dengan keluarga hubby.
belah petang sampai malam pulak akmi beraya ke umah kawan2 hubby n ipar.....
makan laksa lagi ... macam tau2 ja aku lapar laksa.... siap bertambah lagi.. malu? ah kira apa. nak kontrol apanya......
2nd raya
beraya umah tok2wan semua........
tokwan din n tokwan jab, tok wan darus also umah pakngah lah
erm dah kenal sket2 heheh...
irfan still kool n tak banyak hal. main jer keja dia. alhamdulillah balik kali ni memang seronok ....
3raya
tiba masa kena berangkat pulang
shopping coklat di ismail group.... coklat2 yang dipesan oleh my students je sebenarnya.....
and jam 2.15 kami pon bergerak jeti dihantar oleh mertuaku....
oh lupa... kredit to my hubby's fren micheal yang kasi pinjam mitsubishi storm nya sepanjang kami berada di langkawi....... =)
bye langkawi.... next time kami balik lagiiiiiiii

aik tader komen lagi?

Submit Express Inc.Search Engine Optimization
Related Posts with Thumbnails

dimanakah aku?

review http://mrsaqur.blogspot.com on alexa.com