Posted by  | 10.27.2010  at 11:43 AM  

kes follow meng follow

pN.rOs nak kongsi cerita />
bukan apa macam-macam rupanya peel insan-insan di alm siber ni yang selama ni I kurang sensitif.....
i masih tersangat baru dalam dunia berblogging...
so banyak benda yang i baru nak start belajar and harapkan banyak rujukan dari blogger-blogger lain.....
tapi satu yang pN.rOs tak paham bab follow meng follow
kenapa?

sebab setahu pN.rOs kes follow ni bukan ikut keikhlasan ke (eh cam baik sangat pulek bunyinya)
tapi ada sejenis manusia tu yang mengharapkan balasan dengan cara paksaan
ada la beberapa kes yang terjadi
tak la sedey sangat pon...
just terusik skit hati yang dah memang kecik nih

bila si 'X' ni dah follo dia akan tinggal mesej gini "i follow u dah sila follow balik ya". takper la i pon slalu tinggalkan pesanan gitu. memang bukan kesalahnkan nak cari follower bagi meningkat kan kemeriahan blog kita. but masalahnya... tetiba link blog si "X" tu ilang... laaaaa da stop following plak huhu... cam ni pon adakan? .


kes ke2, bila kes tipu menipu ni. slalunya tinggal kat kotak jerit I. i dah follow u sila follow balik.... bila i check2 eurghhhhh tipu rupanya.. nakalnya mereka ini. xbaik tau tipu-tipu. dosa.


bila individu tertentu tulis "sila follow I nanti I follow balik" tapi bila kita follow dia ilang terus... opsss jangan risau pN.rOs tak pernah defollow eik.. itu bukan sikap I yang vouge ni ehehe. tapi kenapa nak main tipu-tipu... tak mau tak mau, tak suka

    bukan marahpon... justkadang-kadang jadik pening sikit /blur dengan kepelbagaian sikap manusia.... kalau kenal and jadi kawan camana la agaknya. mungkin sesetengah pihak tak begitu sensitif dengan adap dan tatasusila. takpelah.. tapi kawan-kawan, jangan aspect pN.rOs dapat segera membalas apa permintaan anda coz i keja and ada masa yang perlu diperuntukkan untuk my work ya....
    but don't worry i akan datang balik and balas kunjungan anda kkkk.
    luv u ols mmmmuashhh

    aik tader komen lagi?

    Submit Express Inc.Search Engine Optimization
    Related Posts with Thumbnails

    dimanakah aku?

    review http://mrsaqur.blogspot.com on alexa.com