Posted by  | 11.15.2010  at 2:53 PM  

anak tercinta

salam semua...
ME time again
apa maksudnya?
masa untuk aku karang cerita tentang anak manja yang seorang tu lah...
mungkin nanti besar sikit nak bagi dia buat blog sendiri heheh..
so entri kali ni cuma aku nak tepek gambar si anakku tayang tu jer la huhu 










tiba-tiba rindu nak balik tengok irfan waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nota ibu jari: entri kali ni lanjutan dari usul miss ika kat FB tu hari.. hehe tq ika koz bagi hint menarik apa nak tulis today...
so sesapa nak baca entry2 best leh jenguk member i ni tau DI SINUN

aik tader komen lagi?

Submit Express Inc.Search Engine Optimization
Related Posts with Thumbnails

dimanakah aku?

review http://mrsaqur.blogspot.com on alexa.com