Posted by  | 11.03.2010  at 11:54 AM  

award dari Lulu

salam semua..........
pN.rOs kena tag lagi... kali ni untuk terima award... suka-suka mekacih akak hanis azla nak bukti ? leh berenang ke link akak tu hehehe.. award ni yang pertama kalinya i dapat sob sob terasa dihargai.... 
tadaaaaaa,... cantek n colourfullkan? kan? 


ni award dari blog lulu caldina 

Syarat-syaratnya untuk menerima award ni pula adalah seperti berikut :

1. Blog Lulu Caldina di mata kalian. (belum tengok sila BW... Kliklah link Lulu tu yer)
Di mata saya? Saya baru jer joint blog ni… but pandangan peribadi I kata ok, terbaeeeekkkkk..
Banyak info.

2. Nama blog anda dan kenapa letak nama itu?
Nama blog i? “melihat ke dalam kotak mindaku”
Kenapa letak? Sebab pN.rOs tak tetapkan exactly motif pada penulisan blog. Tapi apa yang terkandung dalam kotak mindaku yang takderlah bagus sangat nih.

3. Nama url anda dan dari mana datangnya idea itu?
Url saya http://mrsaqur.blogspot.com/ . Tu 1st words untuk my small family A.Qu.R

4. Apakah method dalam penulisan blog anda?
Method? Motif? Ohhh
Apa yang terkandung dalam pemikiranku
TENTANG DIRIKU, BLOG TUTORIAL, ILMIAH, LAWAK JENAKA, … akan datang tak tahu lagi

5. Apa perasaan anda bila tengok blog orang lain cantik dan kreatif sedangkan blog anda tidak (kadang-kadang tu blok sendiri cantik tapi rendah diri)..
Suka, kagum, & sikit-sikit jeles huhuhu ……………………….
Tapi saya suka walk in blog yang cantik menarik tertarik,,,,, just yang lambat loading tu tak dapek nak nolong walau cantik heheh

6. Bila blog anda ditubuhkan?
11 Ogos 2010…….. barukan… memang la tu pasallah I letak myself status as BBB

7. Siapa orang pertama yang tahu dan menjadi follower blog anda?
1st time tau – incik suami, 1st yang follow -My x-opis mate teacher ika ………. Mekacih ika

8. Sila tag 5 orang dan forward sekali syarat di atas.
Orait nak tag kawan-kawan yang banyak beri sokongan dan rajin datng blog tanda terima kasih
Ika 
Kak huda   

orait setel dahhhhhh

aik tader komen lagi?

Submit Express Inc.Search Engine Optimization
Related Posts with Thumbnails

dimanakah aku?

review http://mrsaqur.blogspot.com on alexa.com