Posted by  | 11.23.2010  at 3:36 PM  

kawan makan kawan

halooooo
baru setel satu bab dan rasa cam dah reda separuh beban kerja. but yet masih ada banyak yang perlu setel before aku berangkat ...(ke mana? entah)
bukan apa, semakin banyak perkara yang kita buat, dan apabila kita bekerja dengan pelbagai individu....
semakin pelbagai sikap dan perangai yang aku kenal , tahu and dapat dikorek ahah...
kenapa hari ni nak luah? coz aku rasa time ni hati aku so tak tenteram....


jenis-jenis manusia yang aku mula kenal

KAWAN MAKAN KAWAN @ KAWAN TIKAM BELAKANG 


SI PENGADU DOMBA

SI PENCURI DENGAR @ PENGADU/PENGAMPU


annoying kan bila jumpa manusia spesis nih... buat sakit jiwa kalau layan lebih-lebih....
sebab tu ada masa aku suka dok diam-diam buat keja sendiri.....
tamo cari pasal....

aik tader komen lagi?

Submit Express Inc.Search Engine Optimization
Related Posts with Thumbnails

dimanakah aku?

review http://mrsaqur.blogspot.com on alexa.com