Posted by  | 11.07.2010  at 11:22 AM  

sesiapa yang selalu bercuti di INDONESIA berhati-hati

nak berkongsi satu emel yang aku perolehi lewat minggu lalu...
berkenaan santapan yang nampak begitu menyelerakan 


nampak sedapkan? seperti ayam goreng yang dipotong halus.
macam puyuh goreng pon ada kan?
tapi sebenarnya apakah makanan ini?
jum sama-sama kita lihat proses penyediaannya....




pertamanya tikus tersebut perlu dibakar bagi menghilangkan bulu-bulunya
 kemudia, dipotong kecil-kecil..... memang tak kelihatan dah kan ketikusannya?
 diperap dengan rempah ratus yang disediakan untuk digoreng
 nah, siap sedia untuk digoreng
at last.... TADAAAAAAAAAAAAAAAAAA 


p/s: tapi bukan semua gerai di Indonesia begini. harap maklum ya...
seperti disini Indonesia juga ada non-Muslimnya. ada sesetengah individu di sana yang memakan tikus sawah
inilah yang cuba saya perkatakan...
kepada all muslim yang ke sana just hati-hati dan tanya kan dulu apa yang anda mahu order or makan ya...
sekadar berkongsi.....





aik tader komen lagi?

Submit Express Inc.Search Engine Optimization
Related Posts with Thumbnails

dimanakah aku?

review http://mrsaqur.blogspot.com on alexa.com