Posted by  | 12.28.2010  at 11:16 AM  

cuti-cuti cinta

salam.....
a boring day... wargggghhhh
n know what aku berjaya mendownload dan menonton 1 muvie melayu...........
hello hello announcment eik.. aku memng suka tengok muvie melayu terutama yang bergenre komedi romance n teen story.. sekalipun aku ni da ambang dewasa uhukkksss. ada aku kesah... heheh



yeaahhhh akhirnya i got my working mood balik after ader citer nak conteng2 kat mr.bloggy ney...
memang aku suka r citer ni. lantak la korang nak kata ia citer sampah ke, citer syok sendiri ke, citer gedix ke. aku memang sangat la tak kesah okeh....
  • 1st: i like incik Farid Kamil....
  • 2nd: dalam citer ni Nora Danish nampak soooo kiut
  • last but not least: suka sangat2 Cat .... dalam banyak filem n drama aku suka kalau dia acting... comel jer... ngeeee

aku sangat suka citer melayu

banyak original DVD yang aku beli original pun citer melayu...
p/s: citer ni aku download jer pasal memang lama siot aku tak ke mall cari DVD .... apalagi DVD player aku da ancus .....
--- boley pakai ka alasan tu? hahha ----


4 Budak Tomey:

aien said...

owh cerita ini besh kah jln cerita dia, jmpe gk tmpt downlod tpi x dwnlod lgi hoho

pN.rOs said...

@aien
saya suka... sebab citer ringan cam ni boleh la kasi kepala ringan hehhe

Hanis Azla said...

based on title tadi ingatkan citer ros pergi honeymoon lg.. he..he.. klu best nnt akak pun nak download & tgk jgklah movie ni..

pN.rOs said...

@Hanis Azla
wakakaka
bila la agknya nak g tu haha
.......
best kak... tgok jangn kak tengok

Submit Express Inc.Search Engine Optimization
Related Posts with Thumbnails

dimanakah aku?

review http://mrsaqur.blogspot.com on alexa.com