Posted by  | 12.28.2010  at 3:28 AM  

lawak bos yang malang

just a joke to spice up hari yang sejuk nih...
nota kepala: cerita lawak ini ku copy cat dari web syok.org... just untuk dikongsi....
tulisan: Teh-O-Lover

sebenarnya cerita bermula dengan persoalan ini.....
Mengapa aku pecat Secretary ku yg seksi???

Minggu lalu, besday ku yang ke-40 tahun!
Aku turun sarapan dgn harapan isteriku ingat & mengucapkan dgn penuh mesra
“Selamat HariJadi ya Suamiku Sayang”.

Waktu berlalu, isteriku sama sekali tidak mengucapkan sesuatu! Ya, itulah isteriku!
Mungkin anak2ku ingat, Besday papanya.
Tp x seorang pun anak2 ku dtg ke meja utk sarapan, mrk pun x mengucap satu katapun kpd ku
Akhirnya aku pegi kerja dgn rasa Sedih!


Aku msk ke bilik ku,
Secretary ku, Emy menyapaku
“Morning Boss , Selamat Harijadi"

Aku merasa sedikit terubat, sebab secretary ku mengingati harijadi ku.
Time lunch, Emy mengetuk pintu bilik ku “Apakah Boss x sedar bahawa sudah masuk waktu lunch, hari ini kan besday Boss, mari kita pergi lunch”

“Wow, itu Idea yg baik! Ok, mari kita pergi lunch“ jwb ku..
Kami pun pergi lunch berdua.
Setelah Lunch, Emy berkata
“Hari ini indah kan Boss, kita tak payahla ke opis lg kan Boss?“ Kita pegi berseronok sajalaa..
Saya mengangguk!
Lalu Emy mengajak saya pegi ke apartment nya.

Setiba di apartment nya, dia berkata
“Boss, maaf tunggu sekejap ya, saya mahu ke bilik tidur utk menukar pakaian, agak panas ari ni..“.
“Tentu saja”
sahutku dgn gembira!!pikiranku negativvvvvve
Emy masuk kebilik tidurnya.
Kira-kira 10 minit kemudian…
Emy keluar membawa KEK besday, diiringi Isteri n anak2ku serta bersama rakan kerjaku sambil menyanyi Happy Besday To U..

Aku duduk TERPAKU di atas sofa, dgn telanjang bulat tanpa sehelai BENANGpun… !!!
p/s: maaf, tidak bermaksud memasukkan gambar yang beridentiti kelucahan ya ....

9 Budak Tomey:

nazirulhazwan~ said...

huahauahauaha

semangat giler da bogel.hahhaa

pN.rOs said...

@nazirulhazwan~
i think it's a bit more then excited haha

aibaks said...

uis.... awt la nak wat surprise camtu plak...

SyedMuzzamir said...

huhuhuh

pN.rOs said...

@aibaks
tu yang terfikir2 tu eheh...
tu la apasal nak berfikiran nakal sangat kan da kena

pN.rOs said...

@SyedMuzzamirhahhaha

AngahSayang2314 said...

uittt kenap buat suspend lak ke??

pN.rOs said...

@AngahSayang2314
lawak dewasa haha

amniey91 said...

mantap....mst jd kcoh tyme 2..hahaha....

Submit Express Inc.Search Engine Optimization
Related Posts with Thumbnails

dimanakah aku?

review http://mrsaqur.blogspot.com on alexa.com