Posted by  | 12.27.2010  at 3:56 PM  

I joint blog review by waveX team

salam... jalan-jalan tadi.



sampai blog ni waveX Team dan terbaca entri pasal blog review ni. cam berminat je.. so i joint laaaa....
lagipon rasanya sangat perlu belog ku ini di tengok-tengokkan oleh mereka yang lebih pakar heheheh......



kenapa nak joint?
  • becoz, nak sangat tahu apa pandangan kawan-kawan kat luar sana berkenaan blog saya ni.
  • serabut sangat ke?
  • isi kandungan cam bodoh-bodoh alang ker? (janganla ada yang kata gitu... mesti i sedey nanti)
  • nak sangat tahu secara keseluruhannya dan apa yang aku tak tahu.
ye lah susah kita nak nampak kesilapan pada diri sendiri (termasuk blog ciptaan sendiri, yang macam syok sendiri ni)
selalunya incik ZAERR akan ada untuk tolong2 jeling-jeling and tegur blog aku ni kalau ada yang tak kena...
tapi khabarnya beliau ambil cuti huhu...
jadi dengar rendah diri nya memohon jasa baik waveX team untuk kasi komen cantek2 punya supaya boleh diperbaiki apa yang kureng kat belog aku yang cap ayam ni....
buleh ye incik waveX eheheheh....

sesapa yang berminat boleh sini waveX team

banner kat bawah ni ha....

akan dibawa terus ke blog dan entri berkaitan.....

2 Budak Tomey:

NARDtheNERD said...

heee.
i pun nak join lahh.

:))

pN.rOs said...

@NARDtheNERD
hope dapat di review eik hehe =>

Submit Express Inc.Search Engine Optimization
Related Posts with Thumbnails

dimanakah aku?

review http://mrsaqur.blogspot.com on alexa.com