Posted by  | 12.04.2010  at 5:03 PM  

my next award from hanis azla

salam sabtu semua.....
todays entri just untuk amik awards dari one blogger friend yang memang best ehehe

Award kali ni asalnya dicipta oleh budak botak. tapi telah sampai kepada I dek kerana ditag oleh kak hanis azla.... peace kak. actually ni adalah second award yang telah ditag oleh kak hanis... TQ sooooo much. sowi a bit lewat ambil. bit busy lately..... dengan memacam hal terutama perihal kolej. takperla, ni tengah sikit free kena wat cepat-cepat.....

okeh before jawab soalan2 cepumas I tunjuk dulu mana awardnya eik
tadaaaaaaaaaa


orait... now tiba masa jawab soalan cepumas tu


blog yang penuh warna green hehe. informative dan memang banyak leh dapat info dari blog ni….. I like
  • Nama Blog korang dan kenapa letak nama tu? :
MELIHAT KE DALAM KOTAK MINDAKU
Kenapa letak nama ni? Sejujurnya saja nak kongsi idea, cerita… apa yang ada dalam fikiran aku …  so tu yang letak nama ni
  • Nama URL Blog anda dan dari mana datangnya idea tu? :
Its 1st letter of me n my luvly family name…..
  •  Apakah method dalam penulisan blog anda? :
General… apa yang terkandung dalam mindaku heheheh
  • Bila blog anda ditubuhkan? :
Hermmmmm yang ni rahsia bley…?
  • Siapa orang pertama yang tahu dan menjadi follower blog korang? :
miss ika…. My x officemate….

alamak kena tag orang lain eik?
leh tak kalau I dedicate kan award ni untuk semua folower I?.  my luvly followers sudi-sudikan ambil award ni ya.....
p/s: rasa cam bestkan bila ada orang appreciate kita....

aik tader komen lagi?

Submit Express Inc.Search Engine Optimization
Related Posts with Thumbnails

dimanakah aku?

review http://mrsaqur.blogspot.com on alexa.com