Posted by  | 12.21.2010  at 11:08 AM  

saya nak masuk bloglist ellen

salam semua... lagi satu entri for today.... memang tengah semangat nih...
just an entry about joining activity yang dianjurkan oleh ellen yang juga menempatkan diri di bloglistnya.....
ellen a.k.a mummynemo... i nak joinnnnn
syarat-syaratnya ilah seperti dibawah

1) Buat 1 (satu) Entry mengenai "SAYA NAK MASUK BLOGLIST ELLEN"...
2) Masukkan Banner Ellen dalam Entry korang.(seperti di atas)
3) Dalam Entry tu, Ellen mengharap agar korang memberi komen tentang blog Ellen
4) Kalo sudi nyatakan satu ja entry ellen yang paling baik bagi korang...
5) Tinggalkan link entry korang di dalam komen entry ini...


entry mengenai saya nak masuk bloglist ellen
ni dah kira entry tu lah kan? kan?
ellen i really like to be in ur blog list lah...
boleh la... bolehla... ellen tayang...
ngada-ngada lak ye aku...

masukkan banner... orait

ok dah masukkan dah

komen tentang blog ellen
background cantik ada luv2 lagi n pink... i like cangat2....

1 entri yang menarik hati i.....
HIDUP TAK SELALUNYA INDAH .... masa ni I jadi silent reader jer....

last but not least
letak link...
ok after siap ni i tarok link kat komen ellen eik

orait setel dah................

p/s: wish diterima masuk lah....

1 Budak Tomey:

CIK TOM said...

good luck dear!!

Submit Express Inc.Search Engine Optimization
Related Posts with Thumbnails

dimanakah aku?

review http://mrsaqur.blogspot.com on alexa.com