Posted by  | 12.21.2010  at 4:15 PM  

top10 individu terkenal di google malaysia, tahniah Hanis Zalikha

bila jalan-jalan di belog member-member tadi ada yang buat survey berkenaan perkara-perkara terfeymes di dunia...
alang-alang dah terklik pada link google carian tu
akupon try search tentang insan-insan yang feymes di google terutama carian malaysia ni....
so..... ni adalah screen shot nya








aik Hanis Zalikha ni siapa? lagi tinggi rank dia dari datuk Siti Nurhaliza tu.....

ha.... aku kan budak baru dan memang agak terpencil jugalah...
baru jer kenal dengan ganis ni .... rupanya dia seorang blogger juga
ni banner belognya
dah ada followers about 16K++ lagi.....
just typing HANIS ZALIKHA akan dibawa terus ke belognya tu di google

orait back to the topic.... tentang top 10 person tu....
1. MAHER ZAIN


  • lagu insyaallah yang berhantu....

2. JUSTIN BIEBER


  • samada feymes sebab lagu ataupun lepas keluarnya ura-uranya berkenaan dirinya sebagai kononya pengikut freemason

3. LUNA MAYA


  • rasanya takyah cerita kot... semestinya sedia maklum. lagipon rakyat malaysia kan ke sooooooo perihatin kalu bab-bab nih

4. DIN BERAMBOI

  • al-fatihah... pemergiaannya menyebabkan kita begitu tersentuh kan....

5. LADY GAGA


  • dia ni insan paling pelik kalau dalam dunia artis ni .... (setahu akula) ....
6. HANIS ZALIKHA

  • yang ni dah terivew kat atas tu ha heheheh (terexcited)

7. LEE MIN HO

  • korean actor rupanya...... badai filem2 korea tengah hangat
8. ADAM LAMBERT 



  • feymes pasal konsert nya yang melibatkan dirinya plus dengan  kes gay nya itu ....
    • ayat feymes la ni "saya gay, saya ok"

9. SITI NURHALIZA



  • dia sangat cantik
  • dia baik and suwit sangat
  • sampai harini aku still adore dia..... (lantak la korang nak kata apa)

10. PAUL TAN


  • ni juga aku tak berapa kenal .... aduh... rupanya juga memiliki blog dan merupakan seorang  automotive journalist yang menulis tentang dunia automotive di dalam blognya
  • sedikit maklumat berkenaan blognya pengunjung ke blognya mencecah 490,000 UV dalam sebulan dngan 3.3 million pageviews
semua datani boleh dirujuk ke GOOGLE ZEITGEIST 2010
p/s:
tambahan jer ni
yang last tu dedicate to everybody kot... heheheh

5 Budak Tomey:

Nur Hazirah said...

Simple blog but nice..

Follow my blog..
http://sigadisvanila.blogspot.com

Rafaeza Rahim said...

Anda mengalami masalah faraj longgar? Faraj berair,becak, keputihan,haid tak teratur,senggugut ? CUBALAH PRODUK SERI DEWI MALAM :
1. JAMU DEWI SUCI RM 65.
Jom hubungi 0102870590.
Berfungsi
Merapatkan/mengetatkan faraj
Mengembalikan dalaman faraj yg berpasir ( meningkatkan kegelian ketika bersama )
Meningkatkan kemutan
Menyerap & mengeluarkan kotoran/keputihan/darah beku
Mengecutkan rahim
2. Feminine wash RM 48
Jom hubungi saya 0102870590(sms/call/whatapps)
Trdpt dlm 2 jenis iaitu arabic spices dan rose
BERFUNGSI
Merawat keputihan
Membunuh kuman dan fungus
Mencegah bau vagina
Menyamankan vagina
Anti bakteria
Menghilangkan kegatalan
Sesuai utk wanita dtg haid dan hamil
3. Susukan qalbu RM 40
Jom hubungi saya 0102870590( call/sms/whatapps)
Berfungsi
Mencairkan dan mengeluarkan keputihan
Merapatkan vagina seperti dara
4. MASKER INTIM RM 30
Jom hubungi saya 0102870590 (call/sms/whatapps)
Berfungsi
Merawat masalah kegatalan di bhgian intim
Menegangkan dan merapatkan bibir faraj
Mengebukan pipi vagina
Memberi keselesaan di bhgian intim ketika berpeluh/berlendir

Nurul Adilah said...

Mari singgah blog saya. adilahfarid.blogspot.com

pengetahuanpro said...

nice blog
tolong kunjungi blog saya http://pengetahuanpro.blogspot.com

nazri hatsof said...

Nice info..
http://nazribcm2012.sharethisstory.net/my-852398-5736

Submit Express Inc.Search Engine Optimization
Related Posts with Thumbnails

dimanakah aku?

review http://mrsaqur.blogspot.com on alexa.com