Posted by  | 12.07.2010  at 3:20 AM  

software blogwalking by jiwakacau

salam semua....
kali ni just nak buat review tentang software yang baru ditemui ni. di blog jiwa kacau



Blogwalking Software New Version


incik BLUR @ JIWA KACAU sememangnya menghasilkan software blogwalking.
beliau sedang meng'upgrade' software terbabit... ececeh why so skema eik bahasa aku ni

aku belum pernah try, tapi rasanya perlu mencuba dah ni. huhu
menurut blur this software ada banyak kelebihan

Kelebihan menggunakan blogwalking software nie adalah:
  1. Menjimatkan masa…
  2. Tidak melawat blog yang sama dalam masa yang terdekat…
  3. Meningkatkan traffik dengan lebih sistematik…
  4. Boleh membaca dan menkomen post mereka…
  5. Menjimatkan masa anda…
(ni exactly copy paste dari page incik BLUR tersebut)

kena tag member eik?
ok ni nak tag beberapa person
 Hermmm tu jer kot.....

 

aik tader komen lagi?

Submit Express Inc.Search Engine Optimization
Related Posts with Thumbnails

dimanakah aku?

review http://mrsaqur.blogspot.com on alexa.com