Posted by  | 12.29.2010  at 10:15 AM  

stressnyer

i am soooooo stress today


keja apenyer tapi poket still kosong. hangin jer satu badan..

memang pon hidup kalau tak ada stress tak kan jalan. tapi kalau stress nya samapi tahap melampau cam sekarang ni. memang sapa boleh tahan beb.
aku tak paham lah macam mana certain manusia ni boleh hidup senang dengan kesengsaraan orang lain?
aku lagi-lagi tak paham bila, ada orang yang supposely bawah jagaannya makan pon tak tentu hala just because tak dapat bayaran yang wajar, sedangkan dengan penuh kebahagiaannya dia boleh jer ke luar negara manage other business.




sekalipon bukan la samapi takder benda nak makan. tapi bila kita keja kita harapkan gaji kan? aku tak pernah la nak simpan secipot harap pon dalam hati nak bonus ke apa. cukup r bayar jer apa yang sepatutnya....
memang aku tension sangat dengan mereka-mereka yang tau jaga anak tekak dan rumah sendiri jer...
turunkanla peringatan ya Tuhanku kepada mereka-mereka ini. pastikan lah hidup mereka takkan senang samapi mati....

p/s: entri untuk ME.... tak yah kisah sangat yer....
kan best kalu incik nuff ponb da boleh dituai... tapi apakan daya..........

18 Budak Tomey:

ika~~ said...

saba kak ros..
mmg tak larat nak maki daah org yg camtu.lek je gi overseas sna sni, padahal anak buah dah nak mati kelaparan.anyways, kak ros kn dah nak tuka tmpt kje kaan..lagi terjamin lagi tu..all the best!

ShA-RiFa said...

sbr rose...doa je..InsyAllah ade jln..

xmo stress2 ok..

pN.rOs said...

@ika~~
memang r ika... tapi bila hak kita di tidakkan memng sakit ati... memng syukur sangat2 dah nak kuar ni

pN.rOs said...

@ShA-RiFa
sedey r sha... aku memng tak tahan r ngan org2 yang macam ni adoiii.. sakit jiwa lama2... naseb bek ada incik bloggy ni sudi trima luahan hati aku huhu

ShA-RiFa said...

nie kes tmpt lame ehh..xpe nnt dh kt tmpt bru..InsyAllah lbh tjamin...

sbr je lah..nk wat cmne..byk org pntg kn diri sendri kt dunia..luah je kt cnie..rmai yg sudi mndgr dn bkongsi

pN.rOs said...

@ShA-RiFa
memang pon....
aah, tmpat lama, hopely tmpat baru nnti okey la....

She's retarded said...

hilangkan stress dengan bw

pN.rOs said...

@She's retarded
hahah memng itulah yang sedang dilakukan.... seb baik dunia maya ni semakin maju

Hanis Azla said...

sabar yer ros.. doa org yg di tindas ni selalunya makbul.. klu akak pun benggang klu kena mcm tu.. selamba derk aje dia buat naya periuk nasi org lain..

pN.rOs said...

@Hanis Azla
ye kak. saya harap doa kami semua ni termakhbul...

AiN said...

huk3..kak ros..kita serupa..stress sgt2.asek ditindas org je..mst doa kita dimakbulkan kak..cepat2la bg kesedaran kat itu org yg tamak haloba xbertempat..org tamak kan slalu rugi..dgn kite skali die heret ng kerugian die2..mood:bengang..wakaka..xpe..insyaAllah nasib kak ros akn berubah di tempat baru nant..wish u all the best..tinggal le sy disini menatap muke org2..cepatla pggl wahai en GOV..=D

makdara TERdiva said...

jgn stress2! jom kita pi spa..eh!

pN.rOs said...

@AiN
huhu memang pon... saya lega pon pasal nak kuar da...
memg sooo stress dengan orang cam ni..
da tak boley sedar da tu...
sebab mental letak kepala lutut

suffer8zine said...

jgn stres2 okess

Terkini : Perjalanan Malaysia Sebagai Juara Piala AFF Suzuki 2010 | Senarai Juara Piala AFF Suzuki Terdahulu

pN.rOs said...

@suffer8zine
yezza namo stress2 da huhu

CIK TOM said...

sbr...dugaan hidup..semoga 2011 menjanjikan yg lebig baik...

kak ros ckp lupa password smix kan..cik tom ada buat n3;

http://www.ciktom.com/2010/12/lupa-id-dan-password-shoutmix-macam.html

Gayahspears said...

jgn stress akak..hahah... tgk cam Gayah cool ja... agak2 tak thn mental.. hempuk pale kat dinding..huhu <--- jgn tiru aksi bodoh ni ya..hahha

nelly said...

jangan stress2 ..
=)

Submit Express Inc.Search Engine Optimization
Related Posts with Thumbnails

dimanakah aku?

review http://mrsaqur.blogspot.com on alexa.com