Posted by  | 11.01.2010  at 9:38 PM  

1st give away

1st time joint contest ni. cam debor la pulak hahhaa ngada-ngada plus gedixnya pN.rOs ni... selalu juga tengok GA kat blog-blog tapi belum terbuka nak joint. why? ntah ler... tak berani kot /blush
ini kali kedua aku ditag untuk joint GA nih iaitu oleh cik CHIKAKO PINKY ...
 eih betuika kalu tunjukkan part ni ja?
so kali ni ambil keputusan nak joint....
orait contest ni untuk dapatkan novel dari blog Mr.Gidan so sesapa nak joint lagi boleh terjun sambil berenang-renang kat blog tersebut.
lama gila aku tak beli novel so, kalau dapat free best gak hehehe

..............
..............
..............
..............
..............
alamak kena pilih sendiri la pulak novelnya...
nak pilih yang mana ni?
...
...
...
...
...
...


oklah pilih yang ni jer lah eik....
bleh eik i pilih novel yang ni Mr.G... lama da tak update dengan alaf21.....

oh b4 menutup kata...
i nak tag incik2 ini


orait beres suda

aik tader komen lagi?

Submit Express Inc.Search Engine Optimization
Related Posts with Thumbnails

dimanakah aku?

review http://mrsaqur.blogspot.com on alexa.com