Posted by  | 11.01.2010  at 12:41 PM  

apa cicak ni buat kat sini?

mi cici... cici
teringat la plak kat si kecik tu
pantang nampak cicak. excited la dia. dan sampai sekarang da setahun 7 bulan still dok cici lagi
tapi kali ni bukan kisah anak comelku tu. tapi pasal si cicak yang dok nyebok kat jamban ofis aku nih...
adoiiii aku cukup tak suka la bila this cicak kacau-kacau manja time-time aku nak terkucil nih...


nak jadi cerita kat luar tu hujan tengah lebat ...
so aku pon sangatlah sejuk.
dah la duduk bawah air cond... nak beku dah ni
.............................
tetiba aku rasa nak terbuang air kecil opssss tak sensor kan?
aku pon walk in la ke toilet
tiba-tiba /omg

nyampah gilaaaaaaaaaaaaaaaa
naseb baik ada 2 toilet kalau tak... adoi...
cik cici apa la yang u dok buat tu?

aik tader komen lagi?

Submit Express Inc.Search Engine Optimization
Related Posts with Thumbnails

dimanakah aku?

review http://mrsaqur.blogspot.com on alexa.com