Posted by  | 11.19.2010  at 9:02 AM  

double awards in one entry

salam semua..... /hihi
rindunya kat mr.bloggy ni. (baru 2 hari jer tak update hehe)
kat kampung tak der tenet sooo memang takleh buat apa la.
herm buka2 je mr.bloggy i di tag untuk award lagi
yuuuhuuu opssss yahooooo
dapat 2 sekali.
thank you soooo much to biarlah rahsia yang tag i untuk award ni...

dan juga hadiahkan i award khas.... (yang ni kena klik baca lagi eik.. sebab ianya spesel. so takley wat pameran awal2 haha)
mekasih tau tau....
alamakl kena jawab soalan la plak..
takper-takper mood i tengah sangat baik ni...


1. berikan 1 nicname untuk saya
(p/s: nickname untuk pemberi award atau untuk myself ni?)
jawab ikut yang tag i ni lah yeik....
pn. ros
cukup[ la tau yang tu kot....
sebab guna nick ni sebab my student panggil i ngan nama ni....

2. ucapan pemberi award
thank u sooo much to cik biarlah rahsia coz sudi bagi this award pada i hehhee. rasa semakin berapi-api untuk teros berblogging dengan mantapnya. yeah

3. berikan 6 fav artis/group/singer yang diminati
adaker?
dato' ct nurhaliza, lisa surihani, farid kamil, raihan , erra fazira dan anuar zain kot...

4. kena tag 10rang blogger lain or follower
uiiii ramainyer tu.....
a.wan hazel
b.cik princess
c.syukri
d.aren
e.yiedpozi
f.anip
g.dak eina
h.mish lollipurp
i.anith
j.cik ungu

okeh setel....
xder utang da eik
ngape i pilih 10 orang ni... ada antara mereka yang 1st time i masuk blog dorang... ni just salam perkenalan jer....
hopely sudi terima ya

p/s: ha ni adalah award spesel dari cik biarlah rahsia aka. cik tasya untuk i eheheheh 

it make me sooooooooooooooooo happppppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

..............................................................................

aik tader komen lagi?

Submit Express Inc.Search Engine Optimization
Related Posts with Thumbnails

dimanakah aku?

review http://mrsaqur.blogspot.com on alexa.com