Posted by  | 11.13.2010  at 3:46 PM  

my simple math

kadang-kadang aku terfikir hidup ni perlukan kata-kata semangat kan?
perlukan lawak jenaka juga. sebab kalau hidup dengan linear je membosankan dan menyebabkan kita mudah patah semangat.

hari ni aku nak kongsikan a very simple math yang aku selalu guna hehe....
yang sebenarnya juga satu lawak jenaka eheheh

I + AM + NOBODY = X
NOBODY + PERFECT = X

jadi:

I + AM + NOBODY = NOBODY + PERFECT

cuba mansuhkan perkataan yang sama
**** dalam persamaan linear kan?

I +AM + NOBODY = NOBODY + PERFECT

jadi jawapoannya ialah
I AM PERFECT

yuhuuuuuu... math is great


satu lagi ayat yang aku selalu guna heheh...
terutama time marah dan meluahkan perasaan di cik facebook

IT USELESS SPEAK TO USELESS PERSON

kecewa dan marah boleh jadikan kita pemadah yang hebat kan?
boleh tiba-tiba bina blog
huhu
itulah juga sebabnya aku mengadakan blog ni sebenarnya....


aik tader komen lagi?

Submit Express Inc.Search Engine Optimization
Related Posts with Thumbnails

dimanakah aku?

review http://mrsaqur.blogspot.com on alexa.com