Posted by  | 11.27.2010  at 12:54 AM  

peliknya bila LELAKI......

e eh tengok tu.. pelik kan that boy ...
dia pakai selipar kaler pink
terjuih-juih la bibir si gadis-gadis gedix ni kan...
ini fenomena biasa sebenarnya. ketidakbiasaan yang akan menyebabkan sesuatu perkara kelihatan pelik dan kekadang tak boleh diterima dek akal normal....
jadi nak terima kena berfikir di luar kotak minda anda eik (ye ye O jer)
aku sendiri kekadang rasa pelik bila ada lelaki kat luar sana yang act as not really lelaki...
camana tu?
orait aku bagi sikit contoh



PERTAMA

bila tiba-tiba ada satu pink myvi baik punya parking kat depan opis aku...
dalam hati "cantiknya keta nih, mesti perempuan nyer kereta "
tup-tup sekali yang keluar
bermisai daaaaaa. so, tu kira camana tu?


1. that boy pinjam keta aweksnya @ adiknya@ kakaknya @ mungkin emaknya?
2. that boy memang sangat meminati pink kaler
3. that boy ada aura lembut di hati jiwa raganya
4. that boy begitu gemar dirinya jadi perhatian

KEDUA

aku jalan-jalan kat soft toy shop...
pilih punye pilih begitu banyak sampai naik juling mata aku. hati memang tak kata la, cam nak angkut semua. mujur aku bukan orang banyak duit. kalau tak kaya tokey kedai tu...
tetiba aku terdengar
"eiii comelnya toy ni"
automatic aku paling tengok tuan punya suara yang ala-ala macho tu
gulppp baik punya brader yang pada pandangan mata aku yang dah 4 ni agak smart also kategori lelaki idaman gak r
so aku cam blur2... comelnya this boy minat menatang comey cam ni
so time tu aku pikir2

1. dia nak beli kat anak buah dia kot
2. awek dia kot yang suka tooy comey2 ni kot
3. saja2 buat perangai gedix pasal amoi jual soft toy tu pakai skirt gaban punya pendek
4. memang boy ni berjiwa suci murni
KETIGA

"eh kau tahu anak Pak Seman (bukan nama sebenar, harap maklum) sebelah umah peah (pun bukan nama sebenar) tu aku dengar lari ikut jantan bangla"
uikhhh capoinya mulut kan kan? biasanya ni adalah mulut2 bisa kaum hawa
percaya tak ada jer kaum satu lagi tu pun ramai yang macam ni....
cuma kadang-kadang cara dorang express lebih advance.
cam

1. kena cari port baik punya (biasanya kedai mamak, sambil tgok tv)
2. dorang selalu pastikan no women around
3. mengata sambil gelak kuat-kuat (cam cari perhatian)
4. biasanya berkisar tentang kaum lawan jenis


e eh ada yang tak setuju? rilex r ni kan pendapat aku jer...
dunt marah2 k tak baik...
p/s: sori eik aku tak pernah wujud dalam gender bias...

aik tader komen lagi?

Submit Express Inc.Search Engine Optimization
Related Posts with Thumbnails

dimanakah aku?

review http://mrsaqur.blogspot.com on alexa.com