Posted by  | 12.01.2010  at 6:30 PM  

letakkan penimbang blog ke dalam blogspot

 salam......
untuk sahabat blogger yang nak tahu cara letak penimbang blog dalam blog masing2 ialah
copy and paste jer kod kat bawah ni ha........
sama ada di sidebar atau di dalam post
boleh juga letak dalam page lain.....

<form action="http://www.iwebtool.com/tool/tools/speed_test/speed_test.php" method="get" name="pageform" onsubmit="return validate(this);" target="pageframe">
<table border="0" style="border-collapse: collapse;"><tbody>
<tr><td height="91" valign="top">
<table class="tooltop" style="border-collapse: collapse; height: 76px;"><tbody>
<tr><td>
<table border="0" cellspacing="5" style="border-collapse: collapse;"><tbody>
<tr><td colspan="5" valign="top"><b><span style="font-size: x-small;">Domain(s)anda: </span></b><span style="font-size: xx-small;">masukkan setiap alamat URL dalam baris yang berlainan (Maximum 10)</span></td></tr>
<tr><td colspan="4" valign="top">
<textarea name="domain" rows="11" style="width: 100%;"></textarea></td><td>
</td></tr>
<tr><td>
<input style="float: left;" type="submit" value="Check!" /></td><td>
<span style="font-size: xx-small;">(penimbang pN.rOs)</span></td><td>
</td><td colspan="2"></td></tr>
</tbody></table>
</td></tr>
</tbody></table>
</td></tr>
<tr><td>
<iframe class="toolbot" frameborder="0" height="90" name="pageframe" width="100%"></iframe></td></tr>
<tr><td height="39">
</td></tr>
</tbody></table>
</form>
<script language="JavaScript">
function validate(theform) {
if (theform.domain.value == "") { alert("No domain provided"); return false; }
return true;
}
</script>

nanti di blog anda akan kelihatan seperti ini......


Domain(s)anda: masukkan setiap alamat URL dalam baris yang berlainan (Maximum 10)




(penimbang pN.rOs)





pada tulisan penimbang puan ros tu tukar la nama korang tau....
oklah sini jer...
samat mencuba

aik tader komen lagi?

Submit Express Inc.Search Engine Optimization
Related Posts with Thumbnails

dimanakah aku?

review http://mrsaqur.blogspot.com on alexa.com