Posted by  | 12.23.2010  at 2:09 PM  

SEGMENT JOM BERKENALAN

lalalallala
lallalalala
apa kebenda nyer ntah heheheh
sedihnya tader saper pon tag aku untuk segment ni tapi aku nak joint gak... tak kira....
hehehe

SEGMENT JOM BERKENALAN


Cara nak join segmen ni cukup mudah..Jom tengok syarat2nya~

1
Buat Entry  bertajuk"SEGMEN  JOM BERKENALAN"
2
Paste banner segmen jom berkenalan dalam entry anda(kalau nak letak kat sidebar pon takpe)..linkkan ke entry ni~
3
Jawab 7 soalan berikut:
-Apakah status anda (Single,berpunya,berkahwin,bercerai)..ceritakan sedikit
-Ceritakan tentang diri anda  (cth:asal..pekerjaan..belajar katna..bil anak.cita2..bla2.bla..)
-Ceritakan tentang Blog anda(promosi la sikit)..
-Apa pandangan anda tentang dunia blog?
-Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog..
-Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda..
-Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?


-------Tarik nafas dulu..excited kan jawab soklan ni..heheh)-----------

4
Tagged 4 orang rakan blogger anda(jangan lupa ingatkan dorang!)..
5
Linkkan entry anda ke ruangan komen...maseh
6
Tarikh tutp sampai 3 Januari 2011~

aku sajer copy bulat-bulat ayatnya...
lunasannya perlu terus membaca hehehe



segment ini anjuran CIKGU AKIM

siapa dia? mahu kenalka? klik jer pada nama beliau itu eik...

SEGMENT JOM BERKENALAN


next:
STATUS?: married dengan anak 1 (little boy yang encem)

next:
MYSELF?: nak cerita apanya?
aku insan yang biasa-biasa dan hidup cara biasa-biasa sahaja.
kerja aku as pengajar at 1 private college (da letak resign letter, last day 31 dis)
i'm married masa i year 3 kat uni.....

next:
MY BLOG IS:
my life diary
tempat curahan idea yang sekejap on sekejap off
i try to improve my writing style dan kongsikan ilmu yang aku peroleh dalam dunia nyata

next:
PANDANGAN?:
best, unik, luas, paling penting... di sini aku belajar bahasa dalam pencarian ilmu sebanrnya ia ada dimana dan pelbagai bentuk....

next:
NASIHAT UNTUK MEREKA YANG BARU NAK BUAT BLOG:
alamak, aku pon budak baru yang tak pandai-pandai neh... tapi 1 jer yang paling utama yang aku takkan lupa.
- jangan berlagak bagus-

next:
UNIKNYA BLOG AKU:
aku selalu cari kelainan dala gaya penulisan, dalam look of my blog , dan ilmu-ilmu yang aku kongsikan pastinya berguna untuk semua

next:
SAMPAI BILA?:
selagi aku mampu menulis, selagi aku tak rasa kecewa dengan dunia blog, selagi ada kawan-kawan yang sudi datang blog aku
IMPIAN?:
nak jadi blogger hebat dengan caraku sendiri...
nak luaskan ilmu kepada yang memerlukan

TAG 4 ORANG
mizz QIQI yang kiut
cik KEYYAH
adik WAN ... ni adiah tau. tanda perkenalan ....
GADIS KEPASTIAN juga tanda perkenalan.....

orait siapdah..............
pheuuuuhhhh

p/s: fakta comey.... masa da shcedule kan pot ni kuar jam 2.09pm arini.... incik tuan belog segment kasi mesej ni
comey....
sebab befor tu aku antar mesej neh ...

hehheheh... mekasih ya cikgu akim

7 Budak Tomey:

Hanis Azla said...

nak berkenalan boleh?? he..he.. tp mmg akak banyak belajar & dapat ilmu ttg blog dari blog ros yg byk tutorial ni.. Thanks yer..

:Cikgu Akim: said...

alolo..hehehhehe...suka baca jawapan akak ni..mesti akak seorang yg funny kan,,bagus2...

salam perkenalan dari saya..nanti ajarla saya tips nak wat blog sekemas ni~nice btw!!

pN.rOs said...

@Hanis Azla
ececeh.. boleh2 apa salahnya.. and saya hepi koz akak selalu sokong n3 saya.. tayang akak

pN.rOs said...

@:Cikgu Akim:

o mesti... idup kena ceria..
ajar eheh.. saya pon banyak belajar lagi ni.. maklumla katun blajar berblog ehehe

shida anwar said...

agak2..kalau nak joint gak dia kasi tak?..hihi...saya pun tag diri sendiri gak..

pN.rOs said...

@shida anwar
ala try jer... hhehheh.. saya pon tak di tag

apezs shah said...

hehe selamat menjoin-join ;)

Submit Express Inc.Search Engine Optimization
Related Posts with Thumbnails

dimanakah aku?

review http://mrsaqur.blogspot.com on alexa.com