Posted by  | 1.20.2011  at 1:43 PM  

my 1st month

memang lamanya tak update my mr bloggy...
huhu sangat susah di sini bila takder streamix kat rumah...
macam-macam feeling aku rasa sekarang.
apalagi time mula-mula lapor diri di putrajaya....
then the next day terus lapor diri di Alor Setar N.C.
memang tertekan sungguh.


3 januari 2011
lapor diri di BPL Putrajaya. aku samapai ke putrajaya jam 9.30 pagi..... tapi sampai di pusat lapor diri jam 12.00 tengah hari. very sakit hati. sesat dalam putrajaya saja.
masuk-masuk ke pusat melapor diri, aku adalah the last person yang sampai. nasib baik takder complain (kalau adapun, ada aku kisah)
memang rasa sangat tertekan time ni. tapi bila dapat tau penempatan, aku lega sikit. tapi masa tau yang kena lapor diri the next day. aku stress balik. sakit jiwa aku.
caman nak cari rumah lagi,dengan tak tau keadaan kolej camana.....
tapi aku gasak jer...
kena tempuh jugak kan?

4 januari 2011

lapor diri di Aor Setar.
bertolak dari manjung jam 11.00 pagi. samapai di kolej lebih kurang jam 3.00petang.
orang lain lapordiri pagi-pagi, aku mailapor diri petang. ada aku kesah......
lantak r ... sapa suruh bagi keputusan mengejut....
mula-mula mai jer dapat tau macam-macam perkara negatif
tapi aku kuatkan juga hati .....

sekarang
da dekat 3 minggu ni...
masih mampu bertahan.
tapi aku tak tau selama mana
ternyata burden keja goment memang soooooo highhh...


15 Budak Tomey:

ika~~ said...

all the best kak ros!
hubby kje mna?eh umah dah dpt?

Hanis Azla said...

baru2 di tempat baru ni mmg kalut sini.. segalanya memerlukan kekuatan minda dan fizikal.. InsyaAllah lama2 nanti okeylah tu.. Miss u lah ros.. Semoga happy di tempat baru tu yer..

cik gadis said...

tmpt bru kdg2 beh kdg2 x... :P

AiN said...

waa..rindunye ng kak ros..huhu,papepun bertahan ek..at least hilang beban kat kepala nak pk psl ****..hehe..all da best sis!papehal nant ain roger2

pN.rOs said...

@ika~~
hubby cuti lagi....
next month start keja ngan ayah sedaranya...

umah dapat da... dekat sangat ngan spital
nnti da pindah k.ros gtau laamat.. leh jalan2 umah akak hehhe

pN.rOs said...

@Hanis Azla
memang kak... sangat2 mencabar...
rasa letih minda more than fizikal rasanya..
mekasih kak

pN.rOs said...

@AiN
dari segi tu je la kot hehhe...
memang kena bertahan...
ain pon hopely cepat2 dapat jalan yg sama ... mai sini mesti lagi best huhu...
bereh.. jgn lupa roger2 perkara penting hahaha

FariehanIbrahim [LBC] said...

bese lar tu kak ros,
yg baru akn jdi lama jgak kn,
nti bese lar kn,
tenyum tikit! ^____^

fairuzhani said...

samelah kite! haha

LadyBird said...

sabar yer puan ros..

Gimi said...

Menguji kesabaran betul..huhu

Sabar tu sebahagian dari iman

atoyis said...

aper lagi mari kita register sreamyx

nora said...

tempat baru??
abis arrrr
cafe kat tempat baru tak sedapp
takut tak? takut tak? :p

ENTRY HOT : dia tinggalkan aku...

LadyBird said...

sabor yer puan ros..

Anonymous said...

he actual Oughout Benjamin Pineda Gomez stated he previously zero name or even information about the person who diedDressed up in the olive airfare Ed Hardy go well with in addition to helmet, the actual emporer who is minute inside series towards the throne satisfied the large chopper on the Nike Air Max normal water many times throughout an hour or so Two of this alerts faulted the organization for the crisis reply and pipe deterioration Ed Hardy Shop Corporation spokesperson Alan Jeffers explained there was zero primary association amongst people problems and also the direction failureIn DALVAY BY-THE-SEA, Prince Edward Area (AP) Burberry cheap Prince Bill enjoyed showing his or her army heli-copter instruction with his first-ever h2o landing Saturday to the pleasure involving nervous throngs in Canada, Cheap Air Max exactly where he / she with his fantastic better half, Kate, have been getting their first recognized international excursion considering that the weddingOhydratesTransport Section Air Max 2011 speaker Patricia Klinger claimed the organization features because answered the warnings as well as the circumstance seemed to be sealed The item says "testing Cheap Air Max Shoes this weibo

Submit Express Inc.Search Engine Optimization
Related Posts with Thumbnails

dimanakah aku?

review http://mrsaqur.blogspot.com on alexa.com