Posted by  | 4.02.2011  at 3:42 PM  

what a life

kadang-kadang aku fikir, hidup aku ni makin dull. lagi bagos kalau aku kata aku dah macam takder 'life'.
setiap hari aku semakin tak seronok. naik bimbang juga. bimbang kalau sampai tahap bosan dengan apa yang aku sendiri pilih untuk buat. tapi apa pun takkan aku nak patah balik....
sesekali terasa macam nak bercuti panjang dan cari mood baru. tapi ada sesuatu yang menyekat aku sekarang...
sabar ros.... u need just few more time before u move on to another stage of life... insyaallah....
aku percaya pada apa yg disebut takdir...
aku juga perlu kuat dan berpegang pada apa yang aku impikan..
sebelum sampai ke tahap tu. aku kena kuat...

10 Budak Tomey:

suffer8zine said...

kita kene kuat :P

Panas!!! : Debaran Ahad Ini, Siapa Agaknya Yang Bakal Menang?

Hanis Azla said...

miss u ros... harap2 ros terus kuat dan frasa seterusnya akan lebih menyenangkan.. Take care & have a nice day..

Azree Ariffin said...

bersabarlah. hidup memang banyak dugaann...

Aku Dan Teksi said...

kalau kepala berserabut baik pergi bercuti

Far8 budak baik said...

betul2..chil ehh..isyaALLAH..ok nyer..
rindu ar ngan pun ros=)

pN.rOs said...

sori tangat kawan2... bit bz lately... soooo tired huhu... nanti nak fresh up balik this blog... tungggggggguuuuuuuuuuuuuuuuu

AiN said...

nape kak ros??ade pape mslh,kongsi la..ain kat sini pun mslh gak..huk3..kat mane2 kite keje,cabaran dan dugaan memg sgt kuat..kite lagi2 kena kuat kan kak..ain taw akak leh buat nye..rindu sama u sis =)

~sHy~ said...

kuatkan semangat..hidup perlu diteruskan walau dlm papepon keadaan

Emmet said...

blog yg menarik teruskan usaha

Adzriel @ Liza AB said...

memang terasa bosan juga..nyaris ada blog kan..kawan2 ramai.

Submit Express Inc.Search Engine Optimization
Related Posts with Thumbnails

dimanakah aku?

review http://mrsaqur.blogspot.com on alexa.com